Правила поєднання ефірних олій, або Як зробити аромасуміш своїми руками? 3-я частина

Правила поєднання ефірних олій, або Як зробити аромасуміш своїми руками? 3-я частина

Аромати… вони кружляють нам голову від щастя, повертають у приємні спогади, піднімають настрій і роблять будинок таким затишним. А ми продовжуємо говорити про цікаві та гармонійні поєднання олій. Створіть незвичайну аромасу, яка сподобається вам, і ви помітите, що повертатися додому стало ще приємніше. Щоб композиція вийшла стійкою, використовуйте натуральні олії та суворо дотримуйтесь рекомендацій щодо поєднання.

Ефірна олія імбиру

Зігріваючі та пікантні нотки імбиру здатні урізноманітнити навіть найнуднішу композицію. Вони роблять аромат східним, чарівним, з «родзинкою». Ефір знижує кров'яний тиск та усуває головний біль. В ароматних композиціях імбир служить доповненням до олії м'яти, неролі, бергамоту, розмарину, троянди, кориці, ладану або лаванди. Цікаве «звучання» виходить із жасміном та гвоздикою.

Ефір кориці

Навіває думки про смачну випічку, чашку чаю і теплий плед. Ефір заряджає приміщення на затишок, заспокоює думки та активізує рішучість. Олію кориці можна поєднувати з гвоздикою, мандарином, коріандром та кардамоном – композиція буде святковою. Такі аромати частіше за все використовують напередодні Нового року та Різдва. Для створення літньої аромасуміші зверніть увагу на розмарин, чебрець, сосну, цитронеллу, лемонграс та грейпфрут.

Ефірна олія лаванди

Примушує повірити в чаклунство і сприяє солодкому сну. Найпопулярніший аромат для спальні та ванної. Із чим поєднується лавандовий ефір? Ромашка, троянда, розмарин і шавлія, а також жасмін, чебрець і мускат. Бажаєте чогось незвичайного? Зробіть аромасу з лавандою і кипарисом, пачулі, ветивером або лавром.

Лимонна ефірна олія

Іскри цитрусу вселяють віру в себе, повертають у тепле літо та просто піднімають настрій. Разом із ромашкою, фенхелем, сосною, неролі вийде ідеальний аромат для кухні. Більш затишні композиції виходять у поєднанні з лавандою, кардамоном, ялівцем та ладаном.

Ефір меліси

Прохолодний і чарівний аромат: у ньому є лимонні нотки та ледь відчутні нотки м'яти. Меліса заспокоює нервову систему та усуває запаморочення. Мелісовий ефір використовують в офісних приміщеннях, в їдальні, кухні, а іноді і в спальні. Троянда, ромашка та розмарин, неролі, іланг-іланг та базилік, герань, жасмін та лаванда – у цих поєднаннях присутня аристократична витонченість.

Ефірна олія ялівцю

Густий запах хвої та деревини, смоли та свіжості – ялівець має особливий аромат. Запах може здатися важким, тому його розбавляють ефіром апельсина, ветивера, герані, бергамоту, меліси, сосни, лимона та лаванди. У деяких композиціях зустрічається лайм та лемонграс. Аромасуміш з ялівцем підходить для кабінету, холу та вітальні.

Стійкість аромасумішей досягає 3-6 годин. Бажаєте придбати більш стійкий ароматизатор? В інтернет-магазині Scents представлена ​​натуральна брендова продукція.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]